Για μας

Ιστολόγιο του Ε1 τμήματος του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης
 

Photo Attack - Έκθεση Φωτογραφίας με παράλληλα εργαστήρια

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

    Στα πλαίσια του προγράμματος eTwinning Photo Attack, στο οποίο συμμετείχε και το Γ΄1 τμήμα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης φωτογραφίσαμε το σχολείο μας, τη γειτονιά μας, ιστορικά μνημεία της πόλης, σημαντικά κτίρια κ.α.. Στη συνέχεια μοιραστήκαμε  τις φωτογραφίες αυτές με τα υπόλοιπα συμμετέχοντα σχολεία από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Έτσι, είχαμε την ευκαιρία παρουσιάζοντας τον δικό μας τόπο να γνωρίσουμε και πολλές άλλες περιοχές της Ευρώπης. Όταν ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα, οργανώσαμε μια διήμερη εκδήλωση στην Δημοτική Πινακοθήκη Ερμούπολης με Έκθεση Φωτογραφίας, Βιωματικό Εργαστήριο και Εργαστήριο Animation με τη συμμετοχή μαθητών από τέσσερα σχολεία της Ερμούπολης. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από την Εκδήλωση.




Ευχαριστούμε πολύ τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και των δύο σχολείων για την άμεση ανταπόκρισή τους σε ό,τι τους ζητήσαμε.
Επίσης, ευχαριστούμε πολύ τους εκπαιδευτικούς Νεκτάριο Φαρασόπουλο, Δημήτρη Τσαρτσάλη και Μαρούσα Σπυριδάκη για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους τους δασκάλους, τους μαθητές τους γονείς και όσους επισκέφθηκαν την έκθεσή μας και μας έδωσαν τη χαρά να τους δείξουμε το αποτέλεσμα της εργασίας μας !

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου